Kære Brudepar!

Tillykke med Jeres forestående bryllup.
Den vigtigste dag i Jeres liv, et rigtigt eventyr, som I vil elske for evigt.

Brylluppet er festen, hvor INTET må gå galt, da det med sikkerhed, nok er den vigtigste dag i Jeres liv.

I ønsker ingen dårlige musikoplevelser til Jeres bryllup, og derfor vil vi være i tæt dialog, helt op til den store dag. Ud fra Jeres krav og ønsker, planlægger WhiteWeddingDJ.dk, i samråd med Jer, hvad der vil være med til at sikre Jeres største oplevelse, med den bedste musik til Jeres bryllup.

Musikken ved et bryllup er lige så altafgørende som kjolen, maden, stedet og fotografen. På nogle tidspunkter er det kun musikken, man lægger mærke til, på andre tidspunkter vil folk slet ikke lægge mærke til den. Men det er helt sikkert, hvis der ikke er musik, lægger man mærke til at den mangler. Der findes rigtig mange måder at planlægge musikken til et bryllup på, og der er rigtig mange forskellige typer musik. Fælles for alle musikarrangementer til brylluppet er, at musikken skal passe til brudeparret, gæsterne, stilen, samt falde i med den røde tråd, der ellers er i brylluppet.

En DJ fra os vil sørge for, at stemningen kommer på toppen, og at stemningen er der hele denne magiske aften. WhiteWeddingDJ.dk leverer løsninger i topkvalitet, med et højt service niveau, samt en bred vifte af musik, der passer til alle slags mennesker og aldre.

Alle vores bryllups djs er professionelle DJs med meget erfaring, og har således opnået det, det kræver at være en god bryllups dj. Vi bruger kun DJs, der har lang erfaring i branchen, og ved hvordan man læser stemningen og Jeres gæster. Vi kan tilbyde nye brudepar en professionel og erfaren bryllups DJ, som medbringer lyd og lys tilpasset de lokaler som festen holdes i, alt efter antal gæster og Jeres ønsker.

WhiteWeddingDJ.dk er landsdækkende, så uanset hvor I vælger at holde Jeres bryllup, så kan vi sørge for den musikalske del af Jeres dag.

Hvad kan vi tilbyde Jer?

Kort sagt, er det kun Jeres fantasi og budget som sætter grænsen for hvad vi kan gøre for Jer.
Jeres drømme og ønsker er det vi forsøger at realisere.
Det mest efterspurgte og mest benyttede er en bryllupspakke med Dinner & Dans (10 timers effektiv musikalsk underholdning), men hvis man insistere på at kun at have en pianist under maden, så kan vi også levere en bryllups DJ til dans, efter middagen er over stået (4-5 timers effektiv musikalsk underholdning).
Vil man gerne have det bedste, så kan man kombinere bryllupspakken (dinner/dans) med en solist for at skabe en endnu mere hyggelig/festlig atmosfære.