I tæt dialog med Jer, planlægger WhiteWeddingDJ.dk, hvad der vil være med til at sikre Jeres største oplevelse, med den bedste musik til Jeres bryllup.

Musikken ved et bryllup er lige så altafgørende som kjolen, maden, stedet og fotografen. På nogle tidspunkter er det kun musikken, man lægger mærke til, på andre tidspunkter vil folk slet ikke lægge mærke til den. Men det er helt sikkert, hvis der ikke er musik, lægger man mærke til at den mangler.

En dj fra os vil sørge for, at stemningen kommer på toppen og er med til at gøre  det magiske aften. WhiteWeddingDJ.dk leverer løsninger i topkvalitet, med et højt service niveau, samt en bred vifte af musik, der passer til alle slags mennesker og aldre.

Vi tilbyder professionelle bryllups djs med lang erfaring og som ved hvordan man læser stemningen, og dermed har opnået det, det kræver at være en god bryllups dj.

Vi tilbyder en professionel og erfaren bryllups DJ, som medbringer lyd og lys tilpasset de lokaler som festen holdes i, alt efter antal gæster og Jeres ønsker.

WhiteWeddingDJ.dk er landsdækkende, så uanset hvor I vælger at holde Jeres bryllup, så kan vi sørge for den musikalske del af Jeres dag.

Custom hvid DJ pult med rigtige pladespillere
Bryllups-venlige gode højtalere
Diskrete hvide lyseffekter til dansegulvet

Klassisk hvidt bryllup på Bandholm Hotel

Derfor skal det være en DJ fra WhiteWeddingDJ.dk

✓  Professionel & Serviceminded fremtoning.
✓  Fuld indflydelse på musik valget.
✓  Altid præsentabel påklædt.
✓  Mulighed for køb af ekstra tid.
✓  DJ’en tager imod ønsker, også på selve aften.
✓  Tilgodeselse af Jeres forventninger & ønsker.
✓  Personlig kontakt/samtale med Jeres DJ.