Slider

Lounge DJ til enhver anledning

  • Receptioner

  • Bryllupper

  • Cocktail Party

  • Jubilæumsfester

  • Butiksåbninger

  • Produktlanceringer

  • Firmafester

  • Messer m.fl.

Lounge musik udtrykket, er noget der bruges for den type musik, der bliver spillet på steder som en cocktail bar, café, restaurant, beach club, reception etc. Alle steder hvor musikken leverer en bestemt stemning.

Lounge musik kan i princippet indeholde alle musikgenrer. Udtrykket oprinder fra jazz genren, men har sidenhen udviklet sig med musiktraditioner fra hele verden. Dog er genrer som jazz, latin og funk hovedelementerne i lounge musik, men genrer som house, chill-out og electronica bliver i ligeså høj grad benyttet.

Musikvalget spænder typisk fra chillout genrer som downbeat, ambient og nu-jazz med vægt på den funky lyd, til latin med genrer som bossa og brazil, og så selvfølgelig mere uptempo deep-, soulful- og funky-house. Musikvalget hænger meget sammen med arrangementets formål.

Lounge musik er med til at skabe en fantastisk atmosfære, hvad enten det er til en bryllupsreception, en produktlancering eller til en firmafest, hvor der skal være rum til snak, hygge og networking.

Et formål kunne være at udvikle stemningen fra afslappet og hyggeligt til en decideret fest-stemning. Det kunne for eksempel være til et cocktail party.

Et andet formål kunne være en reception, hvor stemningen forbliver konstant, og musikken dermed bringer en hyggelig og afslappet atmosfære til omgivelserne.

Mange undersøgelser tyder på, at musik har ekstremt stor indflydelse på folks adfærd. Den rigtige musik kan gøre folk mere købsvillige, mere sociale og i det hele taget mere åbne for indtryk. Det er derfor en meget vigtig faktor at have en dygtig lounge DJ til jeres event.

En lounge DJ spiller som beskrevet lounge-musik, som skaber den perfekte stemning.
Lounge musik til f.eks et bryllup eller en bryllupsreception vil typisk blive brugt som stemningsmusik og baggrundsmusik til receptionen og under middagen. Musikken er med til at skabe en positiv og afslappet atmosfære i selskabet, samtidig med at stemningen udvikles mens tiden skrider frem, så gæsterne bliver klar til at feste senere.

Musikken afspilles i et afdæmpet lydniveau, så lyden bliver en god stemningsskaber.

DJen er opmærksom på at pause musikken, hvis der er taler og indslag, og der starters naturligt op i en glidende overgang fra afslutningen af indslaget.

Vi er opmærksomme på at receptioner er mere dynamiske end traditionelle fester, da man ikke på normal vis sidder fælles omkring spisebordet i flere timer, men i højere grad er stående eller gående, gæsterne imellem. Musikken skal derfor også betragtes som en form for “icebreaker” blandt de deltagende gæster.

WhiteWeddingDJ

+45 711 55 007

info@whiteweddingdj.dk

Assentorpvej 61
4295 Stenlille

en del af Fest Group
CVR: 34938539

Lej et FestCam til din fest!