Vælg din fest ved at klikke dig på det billede, som viser den type fest, som du ønsker musik til.
Vi har specialiseret os i receptioner, loungemusik, firmafester og naturligvis , det helt store klassiske hvide bryllup.
Drejer det sig om en anden festlig lejlighed eller en anden mærke dag, så hold jer ikke tilbage, da vi altid er klar til at rykke ud og sørge for gøre en forskel for din event.

Bryllups DJ
Jeres bryllup er en af de vigtigste dage i jeres liv.I skal have en top professionel bryllups DJ, der har færdighederne, viden og erfaring som gør Jeres bryllup til en mindeværdig aften.WhiteWeddingDJ.dk benytter kun professionelle DJ’s med lang erfaring i bryllupper.
Receptions / Lounge DJ
En lounge DJ er den perfekte løsning, nå I vil sætte den rigtige stemning, få folk til at være mere sociale, skabe den rigtige atmosfære eller nå der skal være plads til networking, hygge & snak.
Firmafest DJ
Firmaets sommerfest eller julefrokost er noget medarbejderne ser frem til.Her er det yderst vigtig at have en professionel DJ som agere korrekt ifh. til firma etik, personale, gæster m.m.WhiteWeddingDJ har mange års erfaring med firmafest, så i er i sikre hænder fra starten af!

Kan vi komme med musik ønsker?

Vi tager naturligvis imod ønsker, også fra jeres gæster.
Vores DJ’s sørger for at spille det, så det passer ind i samme med resten af musikken, og stemningen på dansegulvet.
Hver DJ spiller med deres egen pladesamling og derfor kan være specielle numre de ikke har. Streaming via Spotify, Youtube, Soundcloud mfl. er desværre ikke lovligt som DJ.

Priserne på forskellige pakker og løsninger findes på vores Pris Oversigt.

Besøg også vores Blog og F.A.Q. for flere gode råd og informationer.

WhiteWeddingDJ

+45 711 55 007

info@whiteweddingdj.dk

Assentorpvej 61
4295 Stenlille