Når man skal planlægge en større eller vigtig begivenhed, kan der være flere forskellige spørgsmål der melder sig på banen.
WhiteWeddingDJ har med mere end 30 års erfaring, gjort det lidt nemmere, ved at besvarer nogle af de klassiske spørgsmål herunder.

Hvornår kommer i og stiller op?

Vi ankommer som udgangspunkt 1 time før aftalt spilletid, med mindre andet er aftalt. ( Se hvad der står på jeres kontrakt). Tidlig levering, kan selvfølgelig også aftales.

Hvor meget plads skal i have?

Vi tilpasser vores opstilling efter lokalet indretning, og jeres ønsker. Typisk er det ca. 2×3 meter op ad en lige væg.

Hvor meget strøm skal i have?

Strømkrav vil fremgå i den kontrakt i modtager. Normalt er en alm. 230 volt ubelastet stikkontakt helt fint. Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

Hvem spiller til vores fest?

Det gør en af White Wedding DJ’s professionelle DJ’s. Vi benytter kun DJ’s med høj erfaring inden for den type fest som i har valgt at booke. I vil aldrig få en uerfaren 18 årig dj til en et bryllup.

Hvorfor er der forskel på prisen ifh. til andre mobildiskoteker/djs?

Det kan der være flere grunde til. Nogle har mindre udgifter, andre har det som en hobby, og nogle satser på at finde bemanding til jeres fest i sidste øjeblik.
White Wedding DJ ligger prismæssigt på niveau med tilsvarende konkurrenter/kolleger. Vi levere et professionelt produkt og kvalitet hver gang, med en service der ligger blandt de højeste i branchen.
Vi har kun en chance for at lave det rigtigt, og derfor er kvalitet og drift sikkerhed i højsæde hos os. Det sikre Jer som kunde en god oplevelse.

Kan i spille under middagen?

Helt klar JA!, Faktisk er det den type fester vi laver flest af. I vil få afdæmpet lounge/dinner musik under middagen. Vi medbringer også instrumental versioner af de klassiske festsange, som gæster plejer at lave sange på.

Kan vi komme med musikønsker?

Det kan I sagtens. Vores DJ’s tager imod musikønsker, både på selve aften og i kan også fremsende en inspirationsliste på mail på forhånd, inden festen. DJ’en vil yderligere ringe til jer i selve ugen hvor festen skal afholdes.

Skal vi sørge for mad og drikke til DJ'en?

Ved korte arrangementer (2-5 timer) skal i kun sørge for at DJ’en har adgang til drikkevare. (typisk vand, sodavand, the eller kaffe)

Ved helaftens arrangementer (8 timer og frem) skal i yderligere også sørger for en portion musiker mad (Typisk er det en alm. ret, som køkkenet laver til DJ’en, men kan også være det samme som i spiser)

White Wedding DJ’s indtager ikke alkohol på jobbet, og medmindre andet fremgår af kontrakten, er det typisk kun 1 person som der skal beregnes til, medmindre andet fremgår af kontrakten eller anden forud indgået aftale.

Er vi dækket af en forsikring?

White Wedding DJ har erhvervs ansvarsforsikring.
Det betyder at vi dækker skader som vores personale eller udstyr, forvolder på Jeres gæster eller lokalet, hvis det er forkert monteret, ophængt eller placeret ifh. gældende regler på området.

Skader forvoldt PÅ udstyret,(f.eks. en drink i en dj pult) af Jer og Jeres gæster skal I selv dække via jeres indbos / personforsikring.
White Wedding DJ vil i første omgang (om muligt) forsøge at få det repareret, hvis dette ikke kan lade sig gøre, er det en FULD erstatning af den beskadiget enhed.

Får vi en kontrakt?

Vi fremsender altid en kontrakt til godkendelse, hvor alt står sort på hvidt, så der ikke opstår misforståelser. Det er både for at sikre jer at vi kommer som aftalt, samt hvilke forpligtelser I og vi har.

Lad os sende dig et tilbud!

det er helt uforpligtende…

  Navn*

  Tlf nummer*

  Din e-mail*

  Dato

  Tidsrum

  Festlokation

  Event type

  Antal gæster

  Kommentar

  Fandt du ikke svar på dine spørgsmål her på siden, kan de måske allerede være belyst i et indlæg på vores blog.
  F.eks 20 spørgsmål du bør stille din DJ, inden du booker!

  Hos WhiteWeddingDJ er vi naturligvis behjælpelig med at skræddersy en løsning, som passer perfekt til lige netop Jeres event, uanset lokation, størrelse, eventtype og varighed!

  Priserne på de forskellige pakker findes på vores Pris Oversigt.
  Få et uforpligtende tilbud ved at benytte formularen her på siden. 

  Line KaersagerBryllup

  Fantastisk service & kommunikation igennem hele forløbet.
  Især må vi fremhæve DJ'en Peter, der var intet mindre end fantastisk.
  Han er uden tvivl den bedste DJ vi nogensinde har oplevet til en privat fest og han gjorde at vores bryllupsfest blev præcis det brag af en dansefest som vi havde ønsket.
  Han var professionel til fingerspidserne, havde en eminent evne til at sætte set sammen og var bare utroligt god til at aflæse stemningen.
  Vi kan ikke anbefale ham nok!

  Jannie Nyvang-OlsenBryllup

  Vi havde den kæmpe fornøjelse af DJ Peter, som vi bookede igennem White Wedding DJ!
  Og det har været den bedste beslutning til vores bryllup! Servicen var i top!
  Og Peter er en super rar, sjov, nærværende og super professionel, som sørgede for at dansegulvet på intet tidspunkt var tomt!
  Han var med til at skabe den bedste dag og fest for os!
  Jeg vil på det varmeste anbefale White Wedding DJ og Peter!

  Nikolai Gram JørgensenBryllup

  Jeg har været Mega tilfreds.
  Jeg har været i dialog med Peter flere gange over telefonen inden selve festen og hver gang har det været med smil og glæde.
  I yder en ekstraordinær og fantastisk service.
  DJ'en Peter.. en mand der hele vejen igennem viser passion, engagement og vilje til at yde det bedste. Uden Peter havde det ikke været den samme fest.
  Jeg har den dybeste respekt for den mand!
  Musikken som blev spillet levede fuldt ud op til vores forventninger. Peter tilpassede det hele aftenen så der var noget til alle.
  Udstyret var det fedeste... også her styrede Peter hele showet. Alt fra projektor til lyd var perfekt og gjorde at dagen blev perfekt.

  Karina SchytteFødselsdag

  Peter kom tidligt og satte anlægget op og riggede til. Han valgte at blive og sad stand by og var behjælpelig med at finde musik mm til de forskellige indslag der var - dette var ikke aftalt så rigtig fin service.
  Det var et helt fantastisk lys og lyd set-up! Mega fede uplights (og igen flere end vi havde aftalt), og når man starter med Superstitions med Stevie kan det vist ikke gå helt galt;-)
  Peter spillede det ene hit efter det andet, super blandet med gamle og nye hits, opfyldte ønsker og var endda med på en (ret sen) stoledans til sidst - fedt.
  Alt i alt en super oplevelse - tusind tak!!

  Hotel PrindsenLounge/Cocktail event

  Vi har benyttet WhiteWeddingDJ flere gange, med stor tilfredshed, både fra vores side som leverandør og fra vores kundes side.
  Kommunikation, kvalitet og pertentlighed sætter vi stor pris på, og Peter leverer til UG og slange på alle punkter.
  Feedback fra vores kunder fortæller samme historie. Imødekommenhed, venlig og diskret er bare nogle af de ord de har brugt i deres omtale af jer.

  Tine DujardinBryllup

  Marc var rigtigt gode til at lytte til os og lave et godt miks af musik så vores ønsker var der samtidig med at han fin sat godt gang i dansen - også blev han til den bitre ende som han var betalt for, selvom der kun var tre tilbage - respekt

  Michael (Elgiganten)Julefrokost

  Tak Peter, for en uforglemmelig julefrokost.
  Vi er alle så glade, for at du har var til rådighed på dette tidspunkt.
  Din musikkendskab har ikke kun fuldendt aftenen, du overskredet vores forventninger på enhver mulig måde. Du holdte folk permanent på dansegulvet, og skabt et vidunderligt ferie festhumør. Flot og lækkert lysshow, samt god stemningsbelysning!
  Og jeg ved, at vi ville have fået røgmaskine, hvis vi ville, og ikke havde haft disse branddetektorer.
  Tak, for at havde lavet denne aften til en fin og særlig begivenhed!
  Jeg vil bestille igen, i tilfælde jeg har brug for en DJ til en anden fest!!

  Christina Machon (NCC)Firmafest

  Det var helt perfekt!
  Du rådgav mht. at blive i lokalet, og det lyttede vi til og blev i samme lokale hvor vi spiste.
  Der var meget højt til loftet så lysshow tog sig fantastisk ud og der blev ikke varmt fordi lokalet var så stort. Ting vi ikke lige selv havde med overvejelserne.
  Og selve musikken var fin stille til middagen, lidt hjælp til sangene hvor du havde melodierne.
  OG et meget fyldt dansegulv, under hele festen.
  Vi startede kl. 18.00 og du spillede til den aftalte tid kl. 03.30
  God lyd og flot lysshow. Så ja, endog meget godt tilfredse og synes der var fin valuta for pengene!!

  Maria Jensen (Matas)Produkt Lancering

  Vi valgte Peter til at være DJ til vores lancering, og vi kunne ikke have gjort et bedre valg.
  Peter var venlig og professionel fra starten, og gjort vores liv nemt. Han var fremragende at kommunikere med gennem hele forløbet, hvilket vi har sat stor pris på, da det ikke har været helt let at organisere vores event. Vi valgte et par sange, som vi ønskede, og lod resten af playlisten op til Peter.
  Han var fremragende til at læse publikum og dansegulvet blev holdt travlt hele natten.
  Vi havde mange komplimenter fra vores gæster omkring hans sang valg.
  Hvis du er på udkig efter en DJ til dit arrangement, så vil vi stærkt anbefale Peter og WhiteWeddingDJ.

  Magasin du NordEvent musik

  Vi har flere gange benyttet Peter, til både musik på hele etager og som fokus event på bestemte områder.
  Hans forståelse for branchen, menneskelige indsigt og musikkendskab, gør det nemt at arbejde med ham og hans firma. Der er altid styr på tingene og tænkt over detaljerne. Peter har altid været præsentabel påklædt, og er ikke bleg for at være mannequin for evt. produkter, samt hjælpe til i det omfang han kan.
  Vi kan kun rose hans serviceniveau og det han leverer

  Ea & AlessandroBryllup

  Efter en varm anbefaling, bestemte vi os, for at hyre WhiteWeddingDJ til vores bryllup i Maj 2015 på Bromølle Kro.
  Da vores omgivelser, væremåde og ide til brylluppet var faste, søgte vi en Bryllups DJ med den helt rigtige, perfekte pakke. Det fik vi! og mere til. WhiteWeddingDJ leverede, udførte, alt....og mere til. Fra den fuldkomne og flotte hvide opsætning, til den lækre dinner musik og den helt ud, fantastiske fest, der takket være den gode musik, alsidigheden og evnen til at spille det helt rigtige musik, for et godt blandet publikum, gjorde at WhiteWeddingDJgjorde Vores specielle dag, endnu mere perfekt og endnu mere speciel.
  En kæmpe tak herfra, det var så godt.
  Vores varmeste anbefalinger af Peter fra WhiteWeddingDJ for alt det han gjorde, fra planlægningen til den sidste gæst gik i seng.
  Desværre skal vi kun giftes en gang :-)"

  Veronica & ChristopherBryllup

  WhiteweddingDJ was truly an unforgettable experience and wowed us from beginning to end for our wedding. My fiancé at the time and I researched a voluminous amount of DJs online for our wedding. We are both firm believers that the DJ is the MOST important part of planning an event because they are the people that are practically running the event, getting everyone on their feet, and truly working hard to mark the night a memorable experience. Therefore, it was CRUCIAL for us to find the perfect DJ.
  We went on numerous consultations with other DJ companies and they were all the same (you sit down with a sales manager who shows you a video and has you flip through a book to pick out your DJ from headshot photos or pictures from their website). HOWEVER, when we went to meet with Peter from WhiteweddingDJ it was truly an eye-opening experience. Not only does he go through every detail of your event, but he asks you very crucial questions about how we met, what music we like, what our family and friends are like - all to understand the vibe of our guests in order to put together the perfect musical playlist and EXPERIENCE. From that first meeting, it was a done deal, his company was hired.
  Peter and his team were always responsive, friendly, and never once treated us like "just another client". They were absolutely incredible to work with and even took care of arranging the logistics and equipment for my friend who was performing music during our ceremony and singing our first dance.
  Looking back on the day now, LET ME TELL YOU…Peter and his team were OUT OF THIS WORLD AMAZING and MADE OUR EVENT SPECTACULAR. We had guest after guest telling us how awesome Peter was and how this was the best wedding they have been to, all due to the planning, the music, the MC-ing, and all the work and effort that Peter and his team put into our special day that made it that much more special and memorable. Absolute best DJ and investment you will ever make!"
  From the bottom of our hearts.

  WhiteWeddingDJ

  +45 711 55 007

  festgroup@whiteweddingdj.dk

  Assentorpvej 61
  4295 Stenlille