Priser

WhiteWeddingDJ køre med faste priser, så det er simpelt at gennemskue hvad tingene koster.
Ingen skjulte gebyrer, hemmelige tillæg eller lignende.
Vælg den løsning som passer til din fest.

Sølv

Mest Populære

Sølv pakken

2-5 timers musikalsk underholdning.
Vellydende anlæg til ca. 90 gæster.
Enkelt og pænt lysshow til dansegulvet.
Opsætning og nedtagning efter aftale.
Transport inkl.

Sjælland kr.: 5.500,-

Fyn & Jylland kr.: 6.500,-

Guld

Mest for pengene

Guld Pakken

10 timers musikalsk underholdning.
Dinner musik, suppleret med de mest gængse festsange.
Vellydende anlæg til ca. 90 gæster.
Enkelt og pænt lysshow til dansegulvet.
Opsætning og nedtagning efter aftale.
Transport inkl.

Sjælland kr.: 8.500,-

Fyn & Jylland kr.: 9.500,-

Diamant

Den extravagante

Diamant pakken

Skræddersyet løsningsmodel til lige netop Jeres Event.
Prisen afhænger af hvor lang tid DJ’en skal spille, hvilke elementer der er med i pakken osv.

Her er det Jeres vision der sætter grænserne!

Pris efter indhold.

WhiteWeddingDJ levere en professionel ydelse på et markedet fyldt med mobile, så vel som natklub dj’s som vil ud og spille, uanset om det er på Jeres bekostning, med manglende praktisk erfaring, i at afvikle så vigtig en dag, som et bryllup, firmafest, produktlancering eller messe er.

Læs evt. vores blog opslag om hvad der definerer en god bryllupsdj eller spørgsmål I bør stille Jeres dj inden I booker!

Vi garantere en flot og æstetisk opsætning HVER gang, en erfaren og professionel DJ, udstyr som blender naturligt ind i Jeres udsmykning og stil. Der er skriftlig kontrakt på alt hvad vi laver så I, som kunde, er sikret at I får hvad I betaler for.

Dertil kommer vores høje niveau af service, som er en selvfølge for et rigtigt bryllups/event firma, hvilket gør det næsten umuligt at give priser som er korrektvisende, uden at vide flere detaljer omkring selve eventen og Jeres ønsker og visioner for festen.
Vi har dog lavet nogle time pakkeløsninger, baseret ud fra hvad tidligere kunder har benyttet sig af, men lad ikke dette være en hindring for at få lavet Jeres helt egen vision afeventen, lige som I ønsker det.
“Diamantpakken” er netop til de helt specielle anledninger, hvor det som I ønsker ikke kan passes ind i en af de andre løsninger. Og husk, WhiteWeddingDJ.dk er landsdækkende så uanset hvor I vælger at holde Jeres event, så kan vi sørge for den musikalske del af Jeres dag.

Line KaersagerBryllup

Fantastisk service & kommunikation igennem hele forløbet.
Især må vi fremhæve DJ'en Peter, der var intet mindre end fantastisk.
Han er uden tvivl den bedste DJ vi nogensinde har oplevet til en privat fest og han gjorde at vores bryllupsfest blev præcis det brag af en dansefest som vi havde ønsket.
Han var professionel til fingerspidserne, havde en eminent evne til at sætte set sammen og var bare utroligt god til at aflæse stemningen.
Vi kan ikke anbefale ham nok!

Jannie Nyvang-OlsenBryllup

Vi havde den kæmpe fornøjelse af DJ Peter, som vi bookede igennem White Wedding DJ!
Og det har været den bedste beslutning til vores bryllup! Servicen var i top!
Og Peter er en super rar, sjov, nærværende og super professionel, som sørgede for at dansegulvet på intet tidspunkt var tomt!
Han var med til at skabe den bedste dag og fest for os!
Jeg vil på det varmeste anbefale White Wedding DJ og Peter!

Nikolai Gram JørgensenBryllup

Jeg har været Mega tilfreds.
Jeg har været i dialog med Peter flere gange over telefonen inden selve festen og hver gang har det været med smil og glæde.
I yder en ekstraordinær og fantastisk service.
DJ'en Peter.. en mand der hele vejen igennem viser passion, engagement og vilje til at yde det bedste. Uden Peter havde det ikke været den samme fest.
Jeg har den dybeste respekt for den mand!
Musikken som blev spillet levede fuldt ud op til vores forventninger. Peter tilpassede det hele aftenen så der var noget til alle.
Udstyret var det fedeste... også her styrede Peter hele showet. Alt fra projektor til lyd var perfekt og gjorde at dagen blev perfekt.

Karina SchytteFødselsdag

Peter kom tidligt og satte anlægget op og riggede til. Han valgte at blive og sad stand by og var behjælpelig med at finde musik mm til de forskellige indslag der var - dette var ikke aftalt så rigtig fin service.
Det var et helt fantastisk lys og lyd set-up! Mega fede uplights (og igen flere end vi havde aftalt), og når man starter med Superstitions med Stevie kan det vist ikke gå helt galt;-)
Peter spillede det ene hit efter det andet, super blandet med gamle og nye hits, opfyldte ønsker og var endda med på en (ret sen) stoledans til sidst - fedt.
Alt i alt en super oplevelse - tusind tak!!

Hotel PrindsenLounge/Cocktail event

Vi har benyttet WhiteWeddingDJ flere gange, med stor tilfredshed, både fra vores side som leverandør og fra vores kundes side.
Kommunikation, kvalitet og pertentlighed sætter vi stor pris på, og Peter leverer til UG og slange på alle punkter.
Feedback fra vores kunder fortæller samme historie. Imødekommenhed, venlig og diskret er bare nogle af de ord de har brugt i deres omtale af jer.

Tine DujardinBryllup

Marc var rigtigt gode til at lytte til os og lave et godt miks af musik så vores ønsker var der samtidig med at han fin sat godt gang i dansen - også blev han til den bitre ende som han var betalt for, selvom der kun var tre tilbage - respekt

Michael (Elgiganten)Julefrokost

Tak Peter, for en uforglemmelig julefrokost.
Vi er alle så glade, for at du har var til rådighed på dette tidspunkt.
Din musikkendskab har ikke kun fuldendt aftenen, du overskredet vores forventninger på enhver mulig måde. Du holdte folk permanent på dansegulvet, og skabt et vidunderligt ferie festhumør. Flot og lækkert lysshow, samt god stemningsbelysning!
Og jeg ved, at vi ville have fået røgmaskine, hvis vi ville, og ikke havde haft disse branddetektorer.
Tak, for at havde lavet denne aften til en fin og særlig begivenhed!
Jeg vil bestille igen, i tilfælde jeg har brug for en DJ til en anden fest!!

Christina Machon (NCC)Firmafest

Det var helt perfekt!
Du rådgav mht. at blive i lokalet, og det lyttede vi til og blev i samme lokale hvor vi spiste.
Der var meget højt til loftet så lysshow tog sig fantastisk ud og der blev ikke varmt fordi lokalet var så stort. Ting vi ikke lige selv havde med overvejelserne.
Og selve musikken var fin stille til middagen, lidt hjælp til sangene hvor du havde melodierne.
OG et meget fyldt dansegulv, under hele festen.
Vi startede kl. 18.00 og du spillede til den aftalte tid kl. 03.30
God lyd og flot lysshow. Så ja, endog meget godt tilfredse og synes der var fin valuta for pengene!!

Maria Jensen (Matas)Produkt Lancering

Vi valgte Peter til at være DJ til vores lancering, og vi kunne ikke have gjort et bedre valg.
Peter var venlig og professionel fra starten, og gjort vores liv nemt. Han var fremragende at kommunikere med gennem hele forløbet, hvilket vi har sat stor pris på, da det ikke har været helt let at organisere vores event. Vi valgte et par sange, som vi ønskede, og lod resten af playlisten op til Peter.
Han var fremragende til at læse publikum og dansegulvet blev holdt travlt hele natten.
Vi havde mange komplimenter fra vores gæster omkring hans sang valg.
Hvis du er på udkig efter en DJ til dit arrangement, så vil vi stærkt anbefale Peter og WhiteWeddingDJ.

Magasin du NordEvent musik

Vi har flere gange benyttet Peter, til både musik på hele etager og som fokus event på bestemte områder.
Hans forståelse for branchen, menneskelige indsigt og musikkendskab, gør det nemt at arbejde med ham og hans firma. Der er altid styr på tingene og tænkt over detaljerne. Peter har altid været præsentabel påklædt, og er ikke bleg for at være mannequin for evt. produkter, samt hjælpe til i det omfang han kan.
Vi kan kun rose hans serviceniveau og det han leverer

Ea & AlessandroBryllup

Efter en varm anbefaling, bestemte vi os, for at hyre WhiteWeddingDJ til vores bryllup i Maj 2015 på Bromølle Kro.
Da vores omgivelser, væremåde og ide til brylluppet var faste, søgte vi en Bryllups DJ med den helt rigtige, perfekte pakke. Det fik vi! og mere til. WhiteWeddingDJ leverede, udførte, alt....og mere til. Fra den fuldkomne og flotte hvide opsætning, til den lækre dinner musik og den helt ud, fantastiske fest, der takket være den gode musik, alsidigheden og evnen til at spille det helt rigtige musik, for et godt blandet publikum, gjorde at WhiteWeddingDJgjorde Vores specielle dag, endnu mere perfekt og endnu mere speciel.
En kæmpe tak herfra, det var så godt.
Vores varmeste anbefalinger af Peter fra WhiteWeddingDJ for alt det han gjorde, fra planlægningen til den sidste gæst gik i seng.
Desværre skal vi kun giftes en gang :-)"

Veronica & ChristopherBryllup

WhiteweddingDJ was truly an unforgettable experience and wowed us from beginning to end for our wedding. My fiancé at the time and I researched a voluminous amount of DJs online for our wedding. We are both firm believers that the DJ is the MOST important part of planning an event because they are the people that are practically running the event, getting everyone on their feet, and truly working hard to mark the night a memorable experience. Therefore, it was CRUCIAL for us to find the perfect DJ.
We went on numerous consultations with other DJ companies and they were all the same (you sit down with a sales manager who shows you a video and has you flip through a book to pick out your DJ from headshot photos or pictures from their website). HOWEVER, when we went to meet with Peter from WhiteweddingDJ it was truly an eye-opening experience. Not only does he go through every detail of your event, but he asks you very crucial questions about how we met, what music we like, what our family and friends are like - all to understand the vibe of our guests in order to put together the perfect musical playlist and EXPERIENCE. From that first meeting, it was a done deal, his company was hired.
Peter and his team were always responsive, friendly, and never once treated us like "just another client". They were absolutely incredible to work with and even took care of arranging the logistics and equipment for my friend who was performing music during our ceremony and singing our first dance.
Looking back on the day now, LET ME TELL YOU…Peter and his team were OUT OF THIS WORLD AMAZING and MADE OUR EVENT SPECTACULAR. We had guest after guest telling us how awesome Peter was and how this was the best wedding they have been to, all due to the planning, the music, the MC-ing, and all the work and effort that Peter and his team put into our special day that made it that much more special and memorable. Absolute best DJ and investment you will ever make!"
From the bottom of our hearts.

Ekstra krydderi på festen!

Vi ved alle at maden kan være super god og rigtig lækker. Kagen kan smage som en drøm og cocktails lige så. Det gør de ikke uden “krydderier”.
Maden er blevet tilsmagt af kokken, kagen pyntet af konditoren, og cocktails’ afprøvet af bartenderen.
Man kunne have valgt at have lave en gryderet, spise sandkage og drikke halv god papvin, men det gør man ikke, hvorfor?
Fordi at I gerne vil have noget ekstraordinært ved Jeres event.

Derfor tilbyder vi selvfølgelig også lidt ekstra krydderi til Jeres fest.
Alt efter festlokation, festens stil/genre, Jeres temperament og drømme, findes der et utal af muligheder.
Det kunne f.eks. være: Karaoke, Uplighting/Lounge Belysning, (Musik)Video på storskærm/projektor, “Dancing On A Cloud” (LowFog) til dansegulvet, sæbebobler, knæklys, konfetti, indendørs fyrværkeri, projektering af Jeres bryllupsmonogram på en væg/gulv, special belysning af borde eller hele lokalet, eller noget helt tredje. Priser på ekstra udstyr skal tilføjes time priserne.
Det er faktisk kun Jeres fantasi som sætter grænserne.

WhiteWeddingDJ

+45 711 55 007

festgroup@whiteweddingdj.dk

Assentorpvej 61
4295 Stenlille

en del af FestGroup
CVR: 34938539

Lej et FestCam til din fest!