WhiteWeddingDJ.dk går efter at udleve Jeres drøm rent musikalsk.
Vi levere en professionel ydelse på et markedet fyldt med mobile, så vel som natklub dj’s som vil ud og spille, uanset om det er på Jeres bekostning, med manglende praktisk erfaring, i at afvikle så vigtig en dag, som et bryllup er.
Vi garantere en flot og æstetisk opsætning HVER gang, en erfaren og professionel bryllups DJ, udstyr som blender naturligt ind i Jeres udsmykning og stil. Der er skriftlig kontrakt på alt hvad vi laver så I, som kunde, er sikret at I får hvad I betaler for.
Dertil kommer vores høje niveau af service, som er en selvfølge for et rigtigt bryllups event firma, hvilket gør det næsten umuligt at give en pris som er korrektivsende, uden at vide flere detaljer omkring selve brylluppet og Jeres ønsker som brudepar.
Vi har dog  lavet nogle pakkeløsninger, baseret udfra hvad tidligere kunder har benyttet sig af, men lad ikke dette være en hindring for at få lavet Jeres helt eget drømme bryllup, lige som I ønsker det.
“Diamantpakken” er netop til de helt specielle bryllupper, hvor det som I ønsker ikke kan passes ind i en af de andre løsninger. Og husk, WhiteWeddingDJ.dk er landsdækkende så uanset hvor I vælger at holde Jeres bryllup, så kan vi sørge for den musikalske del af Jeres dag.

Sølv

Mest Populære

Sølv pakken

2-5 timers musikalsk underholdning.
Vellydende anlæg til ca. 90 gæster.
Enkelt og pænt lysshow til dansegulvet.
Opsætning og nedtagning efter aftale.
Transport inkl.*

 

5.999 kr.

 

Guld

Mest for pengene

Guld Pakken

10 timers musikalsk underholdning.**
Dinner musik, suppleret med de mest gængse festsange.
Vellydende anlæg til ca. 90 gæster.
Enkelt og pænt lysshow til dansegulvet.
Opsætning og nedtagning efter aftale.
Transport inkl.*

9.999 kr.

 

Diamant

Den extravagante

Diamant pakken

Skrædderyet løsningsmodel til lige netop Jeres bryllup.
Prisen afhænger af hvor lang tid DJ’en skal spille, om der skal bruges musik under selve vielsen, i kirken eller udendørs, til en reception, under middagen osv.

Pris efter indhold.

 

(* Transport udgifter som brogebyr, færgebillet og kørsel over 100 km er ikke med i prisen, og må påregnes som en ekstra udgift.)
(** Dog med et sluttids punkt senest kl. 04.00)