Gode råd

20 Bryllups DJ spørgsmål, du bør stille din DJ inden du booker!

By 30/07/2019 april 1st, 2021 One Comment

Det er i overvejelserne at booke en bryllups DJ til Jeres bryllup.
Markedet for bryllups djs er cirka lige så stort og omfangsrigt som det at skulle udvælge den helt rigtige kjole.

Herunder har vi opstillet 20 spørgsmål som kan hjælpe jer på vej i at vælge den rigtige dj , til jeres bryllup.
Kombineret med andre ting fra vores kategori af “værd at vide” ting, giver det jer et rigtig godt udgangspunkt, når beslutninger skal tages omkring underholdningen til jeres store dag.

 1. Har du vores bryllups dato åben?

 2. Hvor længe har du været bryllups DJ?

 3. Hvor mange bryllupper har du afviklet?

  Selvom spørgsmålene omkring erfaringer er vigtige, er svarene er ikke altid et tegn på kvalitet. Mere om dette emne, som vi bevæger os fremad.

 4. Er DJ’ing dit fuldtidsjob?

  Hvis en DJ er deltidsansat, vil I vide på forhånd, at det kan tage længere tid for ham eller hende, at svare på Jeres spørgsmål og bekymringer, imens I planlægger Jeres bryllup, og at den tid, de kan afsætte til planlægning og forberedelse også kan være begrænset. Deres svar kan også angive, om det simpelthen er en “hobby” uden nogen form for praktisk erfaring eller formidabel færdigheder.

 5. Har du været på vores festlokation før?

 6. Hvad, hvis der er nogle, er der af underholdningen eller lyd udfordringerne med vores festlokation?(dvs .: akustik, lokalets indretning, etc.)

 7. Hvordan vil du overvinde disse udfordringer?

  Selv om det ikke skulle være et krav, at bryllups DJ’en I interviewer, har erfaring med at arbejde på Jeres festlokation, bør de frivilligt sætte tid af til at besøge dette sted forud for planlægnings processen. Det vil give dem mulighed for at tilbyde Jer løsninger på eventuelle udfordringer, der kan ødelægge den fest i ønsker. Som et eksempel kan et “L” formet rum hindre gæsternes engagement og kan kræve ekstra højttalere for korrekt fordeling af lyd. Et rum, der ikke har tæpper, men har højt til loftet og vægge af mursten eller marmor kan skabe akustiske udfordringer. Når det kommer til at skabe klarhed i lyden, i dette miljø, er mindre lyd ofte bedre end mere. Udfordringer som disse er det, der gør det næste spørgsmål så vigtigt.

 8. Vil du foretage en festlokation “walk-through” med os for at drøfte evt. løsninger?

 9. Kan du / vil du hjælpe os med at skabe en tidslinje og et flow til vores bryllup?

  De absolutte bedste bryllups fester er godt planlagt og organiseret. Intet lægger en dæmper på at have det sjovt eller at gæster kigge efter nødudgangene for at liste uset væk. De absolutte bedste bryllups DJs vil hjælpe Jer med at udvikle en tidslinje og et flow til Jeres fest, der holder Jeres gæster engageret og tillader begivenhederne at forløbe glat og uden unødige forsinkelser.

 10. Hvor ofte og hvor mange gange vil du mødes med os forud for vores bryllup?

 11. Er der grænser for, hvor mange gange vi kan kontakte dig for at få hjælp?

  En kvalitets bryllups DJ vil være glad for at hjælpe Jer med at designe og planlægge Jeres idé om det ideelle bryllup. Dog vil den proces, kræve en række møder for at sikre, at alle Jeres ønsker og de mindste detaljer bliver behandlet. Udover ekspertisen, er den mængde tid de investere i forberedelse til Jeres bryllup, hvad der gør nogle bryllups DJ’s priser højere end andre.

 12. Hvad er det mest kreative eller personlige islæt, du har tilføjet et bryllup?

  Dette spørgsmål kaster et meget skarpt lys på bryllups DJ’ens erfaring, talent og kreativitet. Svaret skal også vise, hvad der gør en professionel DJ så speciel, og om du og din forlovede vil blive værdsat som unikke individer og samtidig have alle Jeres forventninger indløst.

 13. Har du video eksempler af dig i aktion?

  Det er hverken hensigtsmæssigt, faglige eller høfligt for en bryllups DJ, at invitere Jer til et andet pars bryllup. Vil I ønske at en ubuden fremmed kommer med til Jeres eget? En virkelig professionel bryllups DJ bør være i stand til at vise Jer video eller fotos fra tidligere opgaver hvor han/hun selv er på, så man kan se fremtoning og beklædning. Udover den typiske optagelse af et dansegulv fuld af gæster, bør I også sikre Jer at evt. udtale i en mikrofon er til at forstå.

 14. Hvor involveret kan vi være i musik valget?

  Hvis musik er vigtigt for Jer, så er spørgsmålet om Jeres engagement i musikvalget særligt afgørende. En bryllups DJ, der investerer tid i lære Jer at kende, vil også prøve at få en temmelig god fornemmelse for Jeres musiksmag. Det er aldrig en god idé at forudbestille eller planlægge hver eneste sang til hele aftenen. Men hvis I ønsker at være helt sikker på, at Jeres yndlings musik er inkluderet, så spørg om I kan indsende en “must-play” liste eller endda en “don’t-play” liste. Og måske endnu vigtigere, sørge for, at DJ’en er villig til at acceptere anmodninger fra Jeres gæster. En erfaren bryllups DJ vil være i stand til at blande alle anmodninger og samtidig spille musik valg, der er vil appellere til gæster i alle aldre.

 15. Hvis du ikke har en sang, som vi ønsker, skal vi så selv skaffe den, eller vil du det?

  I visse tilfælde kan Jeres ønsker være umulige for DJ’en at fremskaffe, og derfor vil det være en nødvendighed selv at medbringe dem.

 16. Har du back-up udstyr til rådighed på stedet?

  Dette er måske det vigtigste spørgsmål af alle. Vi har alle haft computere og andet elektrisk udstyr, som har haft nedbrud på det mest ubelejlig tidspunkt. Ingen DJ, uanset omkostningerne, er immun fra muligheden for det uventede, men de bør i det mindste være forberedt på det. Hvis Jeres bryllups DJ ikke har backup udstyr let tilgængelige eller anden backup løsning i denne situation, vil Jeres bryllups fest måske ende langt tidligere, end I forventede.

 17. Er du den DJ, der skal spille til vores fest? (Vil du garantere det skriftligt?)

 18. Hvis du ikke er DJ’en der skal spille til vores fest, kan vi så møde den DJ, der skal spille FØR der underskrives en kontrakt?

  Nogle bryllups DJ firmaer opererer med flere DJs, der enten er ansatte i selskabet eller underleverandører. Der er ingen garanti for, at de deler det samme niveau af dygtighed eller professionalisme, og ofte er de individer på udkig efter en måde at tjene et par ekstra kroner, med meget lidt erfaring. Fortsæt med stor forsigtighed, hvis I ikke er i stand til at mødes ansigt til ansigt med DJ’en, eller i det mindste få en samtale med den DJ der skal spille til Jeres bryllup inden kontraktindgåelse. Hvem ved, hvad I får eller bliver tildelt?

 19. Har du en ansvarsforsikring?

  Enhver legitim virksomhedsejer har ansvarsforsikring til at beskytte Jer og sig selv mod dyre skader eller uheld, som de kan forårsage. (dermed ikke skrevet at ansvaret for skader på udstyr ligger på virksomheden, men at den har forsikring mod skader forsaget af ukorrekt og fejlagtig brug og placering af udstyret, hvis der skulle ske skader på nogle af gæsterne eller deres ting). Nogle feststeder kræver også et bevis for fagfolk, der udfører enhver tjeneste i firmaets sted.

 20. Har du kontrakt mere end én klient pr. weekend eller per weekend dag? (Hvor mange bryllupper vil du have den weekend og / eller dagen før vores bryllup?)

  Der er en række grunde til, at disse spørgsmål er vigtige. De viser, hvor meget fokus DJ’en udelukkende giver til Jeres bryllup, hvor opmærksomme de vil være for Jeres behov ved brylluppet, og om deres engagement i et andet par vil få dem til at komme for sent til Jeres bryllup.

One Comment

 • This blog is a true treasure trove of interesting and informative content. The author’s writing is both substantive and engaging, and their ability to present complex ideas in an accessible way is truly impressive. I appreciate the level of research that goes into each post, and the author’s commitment to providing balanced and unbiased perspectives. What I love most about this blog is its ability to provide unique insights and perspectives on a wide range of topics. Whether you’re a casual reader or a serious student of the subject matter, there’s something here for everyone.

Leave a Reply